Fri frakt vid köp över 750kr - frakt 59kr

Köpvillkor

Kundservice: info@barntyger.se, telefon: 070-880 34 50.

Priser
Samtliga priser anges i svenska kronor (SEK) och är inklusive moms, 25 %.
Priset som gäller är det som finns angivet i prislistan den dag beställningen läggs.

Kampanjer och rabattkoder
Vid kampanjerbjudanden med rabattkod, kan endast en rabattkod användas per köp. Det går således inte att kombinera flera rabattkoder vid ett och samma köp.

Reservationer
Vi reserverar oss för att våra produkter ibland kan ha utgått ur våra leverantörers sortiment utan att vi fått vetskap om detta. Likaså kan det ibland hända att våra varor är restnoterade hos våra leverantörer och att det då kan ta en tid innan varan kommer i lager igen. Självklart meddelar vi alltid dig som kund om leveranstiden för din beställning skulle vara längre än utlovat.

Ångerrätt / Öppet köp
Barntyger.se tillämpar Konsumentköplagen (1990:932) och Lagen (2000:274) om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal.
Enligt dessa har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du tagit emot varorna. Du har full rätt att byta till annan produkt, annan färg eller ångra ditt köp helt inom 14 dagar. Innan du returnerar ditt paket kontakta oss via email: info@barntyger.se för information om hur du går till väga. Önskar du returnera en vara står du själv för returfrakten. Vi kräver att varan ska vara oanvänd och returneras i originalförpackning med eventuella originalhandlingar. Efter att vi har mottagit och kontrollerat varan så krediterar vi ditt köp alternativt sätter in pengar på ditt konto på varuvärdet. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss.

För tillklippta metervaror som returnerats eller som inte hämtats ut debiteras en tillskärningskostnad på 30 kr.

För paket som inte hämtats ut från utlämningsställe och gått i retur till oss, debiteras en avgift på 250kr som täcker våra frakt- och administrationskostnader.

Beställning
Observera att om du är under 18 år måste godkännande  av din beställning lämnas av en förälder.

Betalningsalternativ
Betalning kan ske på följande sätt genom vår partner Klarna:

Direktbetalning via din bank
Betala direkt via din bank. Obs! du måste vara internetbankskund hos dessa banker för att kunna använda denna betalningsmöjlighet.

Fakturabetalning
Vi erbjuder fakturabetalning. Vid fakturabetalning finns möjlighet att dela upp betalningen, mer information om detta finns på www.klarna.se.

Kortbetalning
Betala med VISA eller MASTERCARD.

Frakt
Fraktavgiften är 59 kr. Alla beställningar över 750 kr leveras fraktfritt.

Angivna fraktavgifter gäller för leveranser inom Sverige. Fraktavgiften för övriga Europa är 189 kr. För frakt utanför Europa kontakta oss för prisuppgift.

Frakt kan ske på följande sätt:

Posten
Du får varan skickat till dig med Posten. Större försändelser hämtas ut hos ditt postombud. 

DHL
Du får varan skickat till dig med DHL. Försändelsen hämtas ut hos DHLs utlämningsställe på din ort.

Hämta varan hos oss
Om du bor i närheten av vårt kontor eller har vägarna förbi är du välkommen att hämta dina varor hos oss. Vi vill gärna att du ringer innan så att vi säkert finns på plats när du kommer. Adressen är Källparksvägen 31 i Täby.

Ingen fraktavgift såklart.

Ej uthämtade paket som gått i retur till oss
För paket som inte hämtats ut från utlämningsställe och gått i retur till oss, debiteras en avgift på 250kr som täcker våra frakt- och administrationskostnader.

Leveranstider
Leveranstiden är lite olika för olika produkter. I största möjliga mån kommer alla varor du beställt att sampaketeras och levereras tillsammans. Notera därför att leveranstiden för samtliga varor kan styras av den med längst leveranstid. Vid leveransförsening äger konsumenten rätt att häva sin beställning. Om du vill göra en avbeställning kontakta oss, gärna skriftligt via email.

Transportskada
Är varan vid mottagandet transportskadad skall Du omedelbart anmäla detta till Posten, DHL eller utlämningsstället. Om de inte skulle åta sig skadeansvaret, kontakta oss.

Reklamationer
Skulle varan vid uppackning visa sig vara skadad eller defekt kontakta Barntyger.se omgående för vidare instruktioner och information.

Returer
Returer skall skickas i väl emballerat skick till: Barntyger.se, Källparksvägen 31, 187 67 Täby

Varan skall vara oanvänd och returneras i eventuell originalförpackning med eventuella originalhandlingar. Efter att vi har mottagit och kontrollerat varan så krediterar vi fakturan alternativt sätter in pengar på Ditt konto på det aktuella varuvärdet. 

 

 

GDPR/Personuppgiftspolicy för kundkontakt

All personuppgiftsbehandling måste vara laglig, korrekt och präglas av öppenhet. Som kund hos Barntyger Sverige AB ska du känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi beskriver här hur och varför vi behandlar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har som kund och vilka skyldigheter vi har som företag.

Webbkund

Vi använder Talex AB som e-handelslösning för vår webbutik Barntyger.se. I samband med köp behöver vi dina personuppgifter för att kunna hantera din beställning och skicka dina varor. Vi lagrar inte ditt personnummer eller kortnummer även om du har angett det i kassan vid ditt köp (Klarna checkout) dessa uppgifter hanteras hos Klarna. Deras dataskyddspolicy hittar du på Klarnas hemsida!

Nyhetsbrev

I samband med din beställning eller på hemsidan kan du ha tackat JA till att få Nyhetsbrev. Du kan när som helst avregistrera dig från framtida utskick via en länk i nyhetsbrevet eller kontakta Barntyger så raderar vi din mailadress för utskick. 

Vi använder oss av Get a Newsletter för utskick av Nyhetsbrev som också hanterar adressregistret för våra kunder som tackat JA.

E-post

Skickar du mail till oss med förfrågningar eller beställningar och samtidigt lämnar dina personuppgifter för vi över dina personuppgifter till andra system vid köp och raderar sedan ditt mail.

Hur länge sparas uppgifter om dig?

Dina personuppgifter i din order kommer inte sparas längre än nödvändigt. Ibland kan det finnas skäl till att kunna gå tillbaka till gamla beställningar, det kan då gälla t.ex. vid reklamation av vara. Du som kund kan alltid begära ändring, radering eller information av de personuppgifter som vi har sparade om dig.

Vi säljer aldrig dina personuppgifter vidare till tredje part.

Vill du läsa mer om den nya personuppgifslagen kan du göra det på Datainspektionens hemsida.

 

 

Om du har någon fråga är du alltid välkommen att maila, ringa eller skriva till oss.

Barntyger.se
Källparksvägen 31
187 67 Täby

tel. 070 880 34 50, E-mail:
info@barntyger.se.

Företaget innehar F-skattesedel. Organisationsnummer: 556963-7605.

 

 

 

 

 

Powered by Talex e-handelssystem